Начо, убил Ферарио Спасов в катастрофа, не е избягал

0

Начо Пантелеев, който уби с колата си Ферарио Спасов, се появи в Горна Оряховица. Лясковчанинът дойде в Районния съд по дело за държане на наркотици. 9.7 грама марихуана са намерени в къщата му в Лясковец на 7 декември 2022 г. Делото обаче не тръгна поради служебна ангажираност на адвоката му Венцислав Фоти.

Така Начо бе сам в кулоарите и в съдебната зала, упорито криейки лицето си от журналисти. Той остана безмълвен на отправените му въпроси къде е изчезнал, след като бе пуснат с мярка подписка след инцидента.

В залата обаче заяви, че държи делото, по което е подсъдим, да се гледа в присъствие на защитника му. То върви към приключване с административно наказание, глоба до 1000 лв. заради маловажен случай, обясни съдия Христо Попов. Така заседанието за държане на наркотици бе отложено за догодина.

Жестоката катастрофа стана на 11 ноември. 24-годишният мъж помете със спортен „Мерцедес“ колата на футболния треньор Ферарио Спасов на пътя София – Варна.

Спасов се прибирал от мач на отбора си „Левски“ – Лом към Ловеч, когато колата му била застигната отзад от мерцедеса, който летял с бясна скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново. По неизвестни причини 24-годишният Начо не успял да спре, ударил голфа на популярния футболен специалист отзад и го изхвърлил в страни от пътя. Ферарио Спасов е издъхнал на място в смазаната до неузнаваемост.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.