МВР-Сандански спипа наркодилър без ЕГН, роден в женския затвор в Солун

0

Случай без прецедент регистрираха в управлението на МВР в Сандански. При операция „Антидрога“ в къща в санданското село Поленица в пералня откриха две пликчета канабис. Собственикът на къщата е задържан.

След ареста ченгетата се натъкнаха на истинска мистерия, история като на „кино“, предаде „Струма”.

Оказа се, че арестуваният Александър Трайков е роден в женския затвор в Солун преди 26 години, но все още няма ЕГН и лична карта!

Като бебе с майка му напускат Гърция и влизат нелегално в България, заселват се в къщата в село Поленица и преживяват с помощи от приятели и работата на майка му.

За Александър никой от родителите му не се е погрижил, детето растяло без всякакви документи – никога не е имал лична карта и единен граждански номер. Не е учил, живеел е на село и е възпитаван от майка си, която починала преди няколко години. Починал и баща му.

Сега живее сам в къщата и явно някой го е използвал да продаде канабиса, за да припечели някой лев. Историята е изумителна и отприщва куп въпроси:

Как е ходил на лекар Александър Трайков, защо никой не го е търсил да посещава училище, как така никога не е работил заради липсата на документи, а и все още не може да работи, не може да се ожени, не може да пътува.

Според запознати вероятно в гръцкия затвор имат информация за раждането му и биха могли да му издадат документи, но никой не правил подобни постъпки най- вероятно заради липсата на пари. В село Поленица живеят негови братя и сестри, които му помагат да оцелее.

Александър е освободен от ареста, образувано е дело за канабиса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.