МВР и приятели издирват 24-годишния Станислав

0

24-годишният Станислав Станчев от пловдивското село Трилистник е обявен за общодържавно издирване. За последен път е видян в петък, 11 август сутринта, в Пловдив в район „Южен“, докато говорел със свой приятел.

От няколко месеца младият мъж живеел в пловдивския квартал на квартира с приятели. Именно те го обявили за издирване. Единственият му роднина в България е бил баща му, с когото не поддържали отношения.

Майка му и дядо му са починали, а баба му, която го е отгледала, работела в чужбина.

През последните месеци младият мъж е работил в стъкларския завод в Пловдив, но напуснал наскоро и си търсел нова работа.

„В събота сутринта в 6:45 часа беше последната ми връзка със Станислав. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва – без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките. Ние приятелите сме си най-близки с него“, разказа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав.

До момента от него обаче няма и следа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.