Момичета налагат като животно своя съученичка в Пловдив

0

Поредна агресия се е разиграла между непълнолетни момичета в Пловдив. Момичетата налагат по брутален начин друга връстница заради пловдивските футболни отбори. Случката е запечатана на видеоклип, изпратен до TrafficNews.

Двете непълнолетни, които фигурират в кадрите и тормозят момичето, имат и „оператор”, който е заснел всичко и го е качил в Инстаграм. Това вероятно е направено с цел, за да се похвалят с постъпката си.

На кадрите, придружени с техно музика, се вижда, че действието се разиграва в парк, а едно от момичетата налага другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста – „Ботев ли хаха”, става ясно, че насилничката е от „Локомотив“ и чрез тази постъпка иска да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира пострадалата.

В сигнала се заявява, че момичетата са родени 2010 година и не е ясно къде точно се случва насилието в Пловдив. Видеото се разпространява в чест на отбора, на който симпатизира побойничката. Според него, ситуацията изглежда доста странна, защото не е присъщо такова поведение от страна на момичета.

„Насилието в Пловдив заради футболните ни отбори стана новата тенденция. Те се бият като животни, но вече и момичета да го правят, на по 12,13 години е недопустимо”, се пише в сигнала.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.