МИСТЕРИЯ: Майка и син изчезнаха безследно в София

0

Мъж издирва Елизабет Трифонова и сина й Кристиан, твърдейки, че те са в неизвестност от сутринта на 10 юли. От МВР обясниха, че при тях подобни данни не са постъпвали.

Историята в няколко медии се базира на публикация във фейсбук, споделена от Димитър Сребрев:  „Сутринта на 10-ти юли Елизабет Венциславова Трифонова и Кристиан Иванов Георгиев ( майка и син) влизат на територията на България посредством автобус.

Елизабет е споделила на пътуващ в автобуса мъж, че отиват да живеят в Стара Загора. Били са без абсолютно никакъв багаж. Слизат на международната автогара в София.

От този момент нямаме никаква информация къде се намират и телефонът ѝ е изключен. Ако някой ги е забелязал на територията на България, умоляваме незабавно да се обади на телефон 112. Или да сигнализират най-близкото полицейско управление. Детето говори само на испански, но разбира българска реч.“

В случая има много въпроси, но най-важният е: защо не е подаден сигнал веднага след изчезването им до МВР, а няколко месеца след това започва търсенето им чрез социалните медии.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.