Мъжът, разпространил видеото: Чеченеца и Куката са заплашвали момчето, заснето на каишка

0

Милен Стаматов, разпространил скандалния клип в интернет с Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката заяви пред Нова тв, че главният участник в клипа е бил принуден да бъде заснет.

„В момента, в който Денислав излиза от тях, той е с ясна представа къде отива, доколкото може да се каже, и какво точно ще се случи. Бил е заплашван”, твърди Стаматов. Мъж на име Стоян е колега на малтретираното момче. Чрез него Куката и Чеченеца се свързват със самия Денислав, твърди мъжът, който разпространи в социалните мрежи скандалното видео.

Полицията и прокуратурата се самосезираха и започнаха проверка заради видеоклипа, който обиколи социалните мрежи и предизвика буря от коментари. На него се виждат известните с прякорите си в интернет Емили с тротинетката, Чеченеца и Куката, които водят момче на каишка и го дресират като куче. Появи се и твърдение, че заснетият младеж е със специални образователни потребности. Тримата инфлуенсъри бяха задържани и отведени от полицията.

Каишката държи Емили, а автор на сценария – Тошо Куката. Самата Емили твърди, че е била заплашена от него, за да участва в заснемането на видеото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.