Мъжът, намушкал дете в Пловдив, посрещнал полицаите с два ножа

0

Полицаи от Първо районно управление задържаха 29-годишен пловдивчанин, наръгал непълнолетно момче. При ареста му той оказал яростна съпротива и посрещнал служителите на реда, въоръжен с два ножа, съобщиха от МВР.

На 1 ноември 16-годишно момче е било намушкано на кръстовището между бул. „Никола Вапцаров“ и ул. „Димитър Талев“ от непознат, който избягал. Сигнал за случилото се бил получен в полицията около 18,45 ч. Според предварителната информация, докато чакал да пресече на пешеходна пътека, тийнейджърът бил прободен в гърба. На пострадалото момче е оказана медицинска помощ в болница, а в хода на организираните незабавни оперативни и издирвателни действия е установена самоличността на нападателя.

Вчера униформени потърсили извършителя на адреса му. Заради указаната съпротива се наложило спрямо него да бъде използвано помощно средство тейзър. Отведен е в ареста на Първо РУ, а за случая е уведомена Районната прокуратура. Работата за изясняване на случая продължава според указанията на наблюдаващия досъдебното производство прокурор.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.