Маг Недялка мами пенсионери с разваляне на магии и отключване на късмета

0

Маг Недялка Гастулова е 22-годишно момиче от Русе, което няма никакви способности, но пуска обяви във вестници за разваляне на магии и отключване на късмета, като за една година има над 30 излъгани пенсионери, показва репортаж на Нова тв. Тя не пуска обяви в интернет, само във вестниците, които се четат от възрастни, а те й превеждат пари. Твърди, че чисти от всякакви магии, страх, стрес и помага при зависимости.

От март 2021 година до март 2022 година излъганите от нея са около 37 души, а срещу маг Недялка тече разследване.

85-годишната Бойка Колевска (на снимката) е превела 1800 лв. на Недялка, след като намерила обявата във вестника, за който е абонирана. Възрастната жена се обърнала към маг Недялка за сина й, който обичал да попийва, а мнимият маг й отговорила да й внесе 300 лв. Бойка така и направила, но след няколко дни маг Недялка й се обажда, че трябва да й преведе 1500 лв., защото трябвало да пътува за Божи гроб. Възрастната жена успява да събере сумата и ги изпраща на мага. Година обаче й отнело да се изплати на всички, които й помогнали да събере парите.

Вече е започнало и разследване срещу Недялка, като разследващите издирват всички, които за превеждали пари на гадателката.

Наталия Иванова от София също е дала показания в полицията. Твърди, че е превела на мнимата ясновидка 23 000 лева – заради здравословни проблеми на дъщеря ѝ и съпругът ѝ. Намерила обявата във вестник за пенсионери. „Каза да ѝ преведа 400 лева, даде ми адрес. Веднага го направих. Пред икона свещичка каза да запаля и да се обадя след 15 минути, когато каза, че имам родово проклятие и трябва да се вземат мерки. На следващия ден – същото. Накара ме да преведа три по 500 лева, защото ми е сериозно положението. Иконата ѝ казвала така. Толкова въздействащи бяха думите ѝ, че няма как човек да осмисли всичко“, обяснява тя пред Нова тв.

Така в продължение на няколко дни Недялка карала жената да пали свещи пред икона и не спирала да иска пари. „Каза ми, че ще изчисти всички външни намеси и проклятия. Не мога да тичам да превеждам непрекъснато и предложих наведнъж. Предложи ми да опаковам в кутия парите като подарък“, спомня си тя. След това поискала още 15 000 лв., за да довърши развалянето на родовото проклятие. Наталия изпратила парите по куриер.

Срещу маг Недялка още няма повдигнато обвинение, защото се чакат експертизи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.