Личен лекар от Варна брутално се гаври с пациенти

0

Възмутителен разговор между личен лекар и пациент се върти в мрежата. Публикуваното видео във Фейсбук разкрива потресващо отношение на личен лекар от Варна към пациентка. От кадрите, качени в профила на Ивалина Иванова, става ясно, че тя е там във връзка с изготвяне на документация, свързана с ТЕЛК решение на нейния съпруг – също пациент на въпросния личен лекар.

Разговорът започва грозно от страна на джипито с думите: „Вие нормални ли сте?! Няма да ме припирате! Аз съм човекът. Аз съм над ТЕЛК-а! Туй разбираш ли го?!“, след което ескалира с още по-сериозна вербална агресия от страна на медицинското лице, което се опитва арогантно да демонстрира превъзходство спрямо жената в стил „аз коля, аз беся“. На финала на близо 7-минутното видео лекарят казва, че няма как да разговаря със съпруга на въпросната жена, защото „той е малоумен“, а тя разстроена му заявява, че ще го съди.

Цялата сцена се разиграва пред очите на други пациенти, които покорно мълчат и наблюдават. От коментарите под публикацията става ясно, че лекарят е д-р Иван Станчев, който има практика във Варна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.