Крадци от Свищов бити и натирени голи от Врачанско

0

Изпечени бандити, решили да извършат престъпление във Врачанско, си изпатиха от лютия северозападен нрав и си тръгнаха бити и голи, съобщава BulNews. 


Случката се разиграла към 2 часа миналата нощ на пътя между две романски села. Двама криминално проявени и осъждани жители на Свищов били в Драшан, където се опитали да разбият автомат за кафе. С техническо средство те направили опит да източат оборотните средства от монетника на машината, но не успели и си тръгнали. 


На изхода на селото в посока Камено поле обаче или застигнати от кола с трима мъже в нея. Без излишни обяснения, те свалили гастрольорите, съблекли им дрехите и започнали да ги налагат с метални тръби, след което отпрашили. 


Пришълците останали голи посред нощ на пътя и подали сигнал в полицията. Ченгетата незабавно се отзовали на мястото, при което неуспешните крадци си изпели и майчиното мляко пред тях.


По-късно побойниците, решили да покажат врачанско правосъдие, са били заловени. Двама жители на село Габаре и един от Бяла Слатина са задържани в ареста. 


По случая е образувано досъдебно производство.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.