Кьоркютук пиян криволичи в Хасковско, размина се с няколко ПТП-та (ВИДЕО)

0

Клип с неадекватно шофиране набра популярност в социалните мрежи в неделя. Свидетели сигнализират, че водач кара в насрещното и избутва автомобилите, като няколко пъти е на косъм да не се удари в някой от тях. Останалите водачи на пътя са подали веднага сигнали в „Пътна полиция”. Нарушителят е установен и са му взети проби.

„В неделя следобед се прибирахме със съпругата ми от село Славяново за Хасково, където живеем.

След Малък извор, в посока Корен, което е на около 20 километра от Хасково, се опитах да изпреваря тъмносин автомобил, който криволичеше по пътното платно”. Това разказа пред NOVA Радко Кьосев – човекът, заснел клипа с опасното шофиране.

Той разказа, че съпругата му го помолила да не изпреварва колата, а да кара след нея. „В продължение на километри този шофьор криволичеше и буквално застрашаваше останалите водачи на пътя. Аз подадох номера на автомобила на спешния телефон 112”, посочва той.

Полицията е установила водача, който е открит да спи в жилището си в Хасково. Взетата му проба е била положителна за алкохол. Колко точно са промилите предстои да бъде потвърдено. Ще му бъдат съставени и няколко акта. Предаден е на прокуратурата, която ще прецени какво наказание да му бъде наложено.

ВИДЕО

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.