Келемето и Дългия в нова афера с дрога, натопиха мацката си

0

Престъпният тандем Николай Апостолов – Келемето и Деян Димитров – Дългия отново заловен с дрога след дълга раздяла. Двамата култови дилъри са арестувани в компанията на 24-годишната Радостина Добрева в апартамент в ж. к. „Лазур“, като накрая мацката излязла виновна за притежанието на наркотици.

Около 17.30 часа вчера следобед служители от Второ Районно управление-Бургас нахлули в жилището на ул. „Места“, където установили тримата криминално проявени и осъждани бургазлии. 36-годишният Николай Келемето и 39-годишният Деян Дългия се направили на ни лук яли, ни лук мирисали, а 24-годишната Радостина си признала, че откритата дрога е нейна, предаде Флагман бг.

Униформените намерили и иззели пликчета с бяло кристалообразно вещество /амфетамин/ и три пликчета с остатъци от бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/. При извършен личен обиск е намерено и иззето още едно пликче с бяло кристалообразно вещество /метамфетамин/ и саморъчно свита цигара със суха зелена тревна маса /канабис/.

Работата по случая продължава.

Николай Апостолов-Келемето е знакова фигура в подземния наркосвят на Бургас. Последният му криминален подвиг бе през ноември 2022 г., когато бе хванат да готви дрога с нови съдружници – Гичо Окото и Мила. Сега обаче явно се е върнал към старите приятели и навици. През 2019 г. униформени удариха лабораторията му в жк. „Братя Миладинови”, която въртеше заедно с Деян Дългия и оттогава двамата не се бяха подвизавали заедно в подземния свят. През 2021 г. Келемето бе заловен заедно с авера си Живко Кучето да забърква дрога в изоставен строеж край гробищата в Бургас.

Николай Апостолов има досие в няколко тома. Той има и няколко присъди, основно за грабежи и кражби, лежал е и в затвора. През 2017 г. бургаските криминалисти разбиха местна банда, занимаваща се с кражби на платки, микрочипове, електрически двигатели и други техники в района на „5-ти километър”. Главатар бе Келемето, който в комбина с други престъпници, ошушка оборудването на радио-релейната станция към бившия „Океански риболов”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.