Къде е МВР? „Зелените“ всяват паника в Бободолско, за да ударят по енергетиката

0

За съжаление на цяла България има хора, които са превърнали всяването на паника в истински бизнес, който условно можем да наречем „зелено калолечение“. Питате се какво е това ли?

Когато някоя „зелена“ организация е решила да събере черна статистика и да стресира жителите на даден регион, например Бобовдолско, т.е., да хвърля кал и трови живота на хората…

Например, сажди на детската площадка, оплаквания от тежки, дори неизлечими болести, дни, в които е невъзможно да излезеш навън заради запрашаване и 12 милиарда лева, изхарчени за здравето на хората във въглищните региони за 3-4 години, видно от проучване по поръчка на самите зелени.

Първият въпрос е колко пари в действителност ще трябва да изхарчим за психическото здраве на хората след приложената терапия с калолечение в името на това да закрием енергетиката си. Всъщност, този въпрос ще дойде накрая. Съвсем в началото темата е друга.

Ръководителите на въглищните ТЕЦ-ове в района на Бобов дол знаят, че трябва да отговорят на европейските правила на зелената сделка. За това обаче им трябва подкрепа. Подкрепа, която започва с приемане на регионалните планове за възстановяване и устойчивост.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.