Изведоха Томито Черния тайно от болницата, нападателят му бил на свобода

0

Раненият на „Марина Диневи“ в Свети Влас лихвар Тодор Атанасов – Томито Черния, напусна УМБАЛ-Бургас – поради две причини. Основната е, че килърът му все още не беше открит и заловен, а имаше достатъчно информация, че той обикаля въоръжен с пистолет района около болницата.

Близки на Томито Черния предупредиха пред Флагман.бг, че джипът му Тойота РАВ 4-ка се намира в близкия ж.к. „Зорница“ и че той се опитва да довърши започнатото вчера около обед в частната база „Диамант“ на марината.

54-годишният ъндърграунд представител Томито Черния беше подкрепен от конвой, който се придвижваше с бяло БМВ Х6, с повтарящи се цифри. Пациентът бе изведен от Хирургично отделение на 6-ия етаж в новия корпус, след като му бяха поставени силни обезболяващи, за да потиснат болките му в дълбоката рана в гърба, където е засегнат нерв.

Среднощното напускане на болничното заведение в Бургас се наложи най-вече от опасения, че при липса на ефективна охрана от страна на органите на МВР, до сутринта Томито Черния може да бъде очистен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.