Изрод преби жена си с дръжка на лопата и я заключи

0

Мъж преби жена с дръжка на лопата и я заключи, за да не я види никой. Районна прокуратура – Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо М.С., на 41 г., съобщиха днес от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Той е предаден на съд за това, че от неустановена дата през август 2022 г. до пети септември в Казанлък е причинил на 32-годишната З.К. тежка телесна повреда, довела до загуба на всички пръсти на дясната ръка.

Мъжът е предаден на съд и за това, че противозаконно лишил от свобода жената по мъчителен и опасен за здравето начин. Това става, след като М.С. й нанесъл побой с дървена дръжка на лопата, като я удрял многократно по главата, по ръцете и тялото. След това се уплашил, че ще бъде съден за побоя и лишил жената от правото на лечение и от правото свободно да излиза от жилището им, за да не я види някой. М.С. я държал заключена в продължение на месец. През това време раните й се възпалили и тя изпитвали силни болки, а накрая получила гангрена.

М.С. и З.К. живеели от 17 г. на семейни начала. Те имали четири деца.

На 05.09.2022 г. родителите й подали сигнал на тел.112, че не са виждали дъщеря си повече от месец и нямат връзка с нея. Служители на МВР посетили адреса и открили пострадалата З.К. в тежко състояние.

Спрямо М.С. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“, считано от 7 септември 2022 г. Предстои районен съд – Казанлък да насрочи разпоредително заседание по делото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.