Иво Пилето ли е убит тук? Килърът силен с прокурори, избягал в чужбина?

0

При сбиването на „Черни връх“, за което полицията търси свидетели, има жертва, съобщава Lupa.bg и се говори, че това е известният бандит Ивайло Чобанов, известен като Иво Пилето. Случаят се крие близо месец от разследващите, помогнали на убиеца да избяга в чужбина.

От полицията се обърнаха едва сега с молба за съдействие – търсят се свидетели на престъпление, извършено на 26 януари 2024 г., около 14:30-14:40 ч., на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“ в София.

Медията ни разбра, че службите правят всичко възможно да забавят случая, защото килърът е силна личност в прокурорските среди.

На видеото, публикувано от полицията, се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране. А от МВР не съобщават подробности около инцидента. Струпват се, обаче, много хора в района, които вероятно оказват помощ и са станали свидетели на случилото се.

Главата на жертвата е удряна в земята, разказват свидетели на зверството.

В социалната мрежа Фейсбук очевидец разказва, че младият мъж, за когото се твърди, че е паркирал неправилно автомобила си, е ударил тежко в лицето другия мъж, който започнал разправата.

Тялото на жертвата в момента е в моргата на „Пирогов“ и се прави всичко възможно разследването да се забави, за да може убиецът да си подготви алиби и да напусне страната. Най-вероятно това вече се е случило!

По наша информация бащата на килъра е собственик на голяма верига от магазини и много влиятелна личност, дарител на Столична община.

Lupa.bg пита защо случаят не е влезнал в сводките на МВР и защо се търсят свидетели почти месец по-късно?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.