Искаме от Сърбия майка и син, заклали 49-годишен любовник

0

Окръжната прокуратура в София изготви искане до сръбските власти за екстрадицията на майка и син, обвинени задочно в умишлено убийство на мъж в Костинброд, съобщиха от прокуратурата.

В момента те са временно задържани за срок до 30 дни със съдебно решение в съседната държава.

Починалият е 49-годишен с инициали Е.К. Той живеел в Констинброд на семейни начала със задържаната 56-годишна жена и сина ѝ, който е на 27 години. Жената работела предимно в чужбина. В България често възниквали скандали между нея и мъжа, когато била под влиянието на алкохол.

Според данните до момента майката и синът преминали границата със Сърбия на 12 януари. Пред сръбските власти младежът казал, че предходната нощ майка му нанесла побой на мъжа, с когото живее. Българските власти били уведомени за случая, полицията отишла на съответния адрес в Костинброд, където е открит трупа. При огледа били констатирани множество следи от кръв в цялото помещение, по мебели и вещи.

БТА припомня, че преди дни Окръжният съд в Търговище задържа за постоянно в ареста мъж, обвинен в убийство на свой познат. Мотивите за извършването на престъплението са в процес на изясняване.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.