Имотните измами: Психично болна жена остана без двете си жилища в София

0

63-годишната Любомила, която е психично болна, остана без двете си жилища, без роднините й да разберат, съобщи Нова тв.

Тя живее сама в София, като е имала два апартамента – единият в центъра на ул. „Гладстон“, а другият – в „Младост“. В един момент в живота й се появява 47-годишният Милен Кирилов от Сливница, който твърди, че се влюбва в нея и заживяват заедно, показва разследването на Вероника Димитрова по Нова тв.

Мъжът дава на Любомила 98 хил. лева за ремонт на жилището в „Младост“. По-късно жената получава още 46 хил. лв. от адвокатка. И в двата случая е подписвала запис на заповед, макар че не е ясно дали е била наясно какво точно подписва, показва репортажът на Нова тв.

С уж дадените й пари жената задлъжнява, няма възможност да си върне заемите, затова и апартаментът на ул. „Гладстон“ е продаден на търг, а другият е под възбрана.

Същевременно бащата на Милен Кирилов обяснява, че синът му няма 98 хил. лева, за да ги даде назаем, нито че е живял с Любомила.

Самият Кирилов не се среща с екипа на Нова тв, тъй като сам твърди, че е международен шофьор и го няма в София. Негов бивш хазяин обяснява, че все още получава бележки за негови задължения, тъй като Кирилов не си бил сменил адреса по местоживеене.

Любомила страда от параноидна шизофрения и от години не си е пила лекарствата, твърди нейна съседка.

Прокурор обаче е отказал досъдебното производство поради липса на достатъчно данни за престъпление.

Самата Вероника Димитрова е била предупредена по телефона да внимава какви имена споменава по телевизията, в противен случай щяла да й се случи случка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.