Имал драма с гадже: Красива военна зад екшъна с Красимир Анев

0

Красива военна е замесена в екшъна със звездата в българския биатлон Красимир Анев, разкриха източници, близки до разследването. Това е и една от причините по случая да работи военноокръжна прокуратура.

Самият спортист също работеше в армията след края на състезателната си кариера. От началото на 2021 година той бе назначен за инструктор по физическа подготовка към Военновъздушните сили (ВВС). Европейският шампион на 20 км в индивидуалното бягане от Раубичи (Беларус) през 2019 г. е стабилизиран след операция в реанимацията на ВMA.

Анев е поставен в медикаментозна кома, защото куршумът е засегнал долната част на белия му дроб. От МВР първоначално обявиха, че 36-годишният самоковец е бил открит да агонизира край язовир „Дренов дол“, близо до Кюстендил, вечерта на 1 ноември. Инцидентът е станал около 19.00 часа в сряда, а Анев е бил откаран първо в болницата в Кюстендил, където е бил стабилизиран, за да бъде транспортиран с линейка към столицата.

Според информация на „Телеграф“ сигналът за инцидента е подаден от жена, с която Анев е имал любовни отношения до средата на лятото. Те се запознали в армията, но тя била преместена от Самоков в Кюстендил. Това довело до разочарование от страна на биатлониста и към някои от командирите в службата му, за което той споделял с близки. Именно към въпросната дама тръгнал пострадалият в сряда. Към района около мястото, където той е пострадал, често се отправят и двойки за усамотение. Биатлонистът е открил там военнослужещата в компанията на друг мъж, споделят близки до спортиста.

Една от версиите, по които работят разследващите, е, че Анев е опитал да се самоубие със законно притежавания пистолет, но по някаква причина изстрелът е бил отклонен и той не е пострадал смъртоносно. Не е изключено да е имало и спречкване, при което изстрелът да е произведен случайно. Към любовната драма на Анев насочва и последната публикация в профила му във Facebook.

Той е споделил на стената си нова профилна снимка на свой приятел с цитат на Павел Вежинов: „Всяко предателство започва с доверие“. Коментарът на Анев е „Абсолютна истина“. „Аз качих поста заради жена, нищо чудно и той да е имал такива терзания, но ние не се познавахме толкова добре“, коментира Владимир Иванов, чиято публикация Анев е споделил. „Пожелавам му да се оправи и да намери сили да продължи независимо от трудностите, които е преживял“, каза още Иванов, който работи и като журналист и сътрудничи на колегите от „Мач Телеграф“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.