Голям успех за сецслужбите, издирваният „брат Галев“ си живял в България

0

Ангел Христов един от братята Галеви е починал в дома си в село Ресилово. Това стана ясно късно снощи. Той е беше издирван с червена бюлетина на Интерпол, но въпреки това е влязъл в страната. МВР и прокуратура спряха погребението му и започнаха да разследват, как Христов е влязъл в страната предвид, че е издирван от години. Ще му бъде направена и аутопсия, за да стане ясно дали смъртта му е естествена, както са съобщили от семейството. Ето и част от коментарите в мрежата:

Ивайло Мирчев

Докато шефовете на служби бяха активирани от президентския кръг да обсъждат в парламента запис от партийно събрание, в страната се е промъкнал единият „брат Галев“. И заживял в… родното си село Ресилово, нищо, че официално е издирван от Интерпол с червена бюлетина.

Преди 11 месеца заявих, че българските спец. служби са пробити и в по-голямата си част не работят за националния интерес на България, а ние имаме план за реформирането им. Единственият ефект бе, че бях извикан на разпит в ГДБОП.

Междувременно на сцена се завръщат лица от подземния свят с характерни прякори от 90-те години и започват да играят все по-силна роля в политическите процеси.“

Любо Огнянов

Ангел Христов „брат Галев“, с червена бюлетина, бил минал границата преди дни. Ма що другите бягат в Дубай и ЮАР, тук даже и полицейски ескорт може да им дадат…

Асен Григоров

Пореден голям успех на “службите”. Силно издирвания “брат Галев” си живеел спокойно у тях, докато не умрял, разбира се.

Ивайло Иванов

На БНТ не им е ясно как брат Галев се е върнал в България без да бъде забелязан от МВР.

Пътуващите по магистрала Тракия и незабелязани от МВР нелегални емигранти са повече от пътуващите българи, обаче в БНТ не им е ясно как МВР не са забелязал брат Галев.

Николай Паунов

Извън чисто човешката трагедия с ранната смърт на брата „Галев“, се налага тъжният извод, че в България може да се измъкнеш от съдебната система, но от здравната – не! Не бих се учудил, ако в този момент Цветан Василев бере череши по Габровско, а Васил Божков опитва лятното меню в някой хотел във Велинград. А, да – и все повече вярвам, че Елвис е жив и наистина е в Мемфис.

Полина Паунова

Някъде четох, че Пепи Еврото стигнал до Дубай с детето, дето нямало декларация от майка си, а брат Галев се върнал в България нелегално и починал.

Преди две-три години цял самолет си влезе като у тех си, щото на летището нямало кой да ги провери.

Напълно сме готови за Шенген. На-пъл-но. Днес някаква дама от Австрия така викаше по новините: вие сте идеални, не ви пускаме заради вътрешни проблеми в Австрия.

Пуснете ни, бе! Ше станат проблемите още по-вътрешни.

Борислав Цеков

След Къро и единият от Галевите приключи. Едва ли ще е последният. В ход е операция за окончателно изчистване на криминалните фигури на прехода, които контролират икономически ресурси в България. И не, това не е българска операция.

Виктор Димчев

Искрени съболезнования за гибелта на един от почтените братя Галеви. Човекът заслужаваше повече медицински грижи в болнични условия, а не да си замине в имението край Ресилово, пазен като държавна тайна от ДС агенти, или череп в Дубай, или тиква в Белград.

В тази връзка е добре да се знае, пиша го за не знам кой път, че и брат му е в България, горе-долу на същото място, както и още няколко други техни авери, Брендо, Ружа и компания.

В общи линии това са хората, заради които на Запад ни гледат с подозрение. А зад тях стоят мутрите, контрабандните канали и оръжията за износ.

Друго България не създава, поне не и в такива мащаби, че да ни пука.

Да си знаете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.