Габриела лъжела Пейо, че детето е болно, за да не му го дава

0

Осем дни след убийство на Пейо Пеев роднини разказват за битката му да прекара време с 6-годишния си син. Описват го като всеотдаен и грижовен баща, който не успява да сбъдне най-голямата си мечта – да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока смърт идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на покойния мъж със съпругата му Габриела Славова са обтегнати.

„Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината”, каза близка на семейството на Пеев пред НОВА.

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели около Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

„Изживяваше го много. Това, че не може да види детето си много му тежеше”, разказа братовчед на Пеев.

Близки на семейството забелязват, че Габриела Славова, съпруга на убития, се отдалечила в момента, в който забременяла.

„Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттам нататък вече му дават достъп до детето при много ограничени условия”, добави д-р Весела Банова, психоаналитик, близка на семейството.

„Той беше много деликатен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще съобщи, че ще помогне на Велико да докаже бащинството си. Той беше силно притеснен от момента, когато това стане ясно”, каза още тя.

Близките разказват, че срещите на Пейо със синът му били трудни.

„Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва – детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща”,  уточнява братовчедът на Пеев .

Никой от близкия семеен кръг Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е задържана за убийството му.

Според Весела Банова мисълта за баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин. „И те не правят никаква връзка между добруването на детето и неговото развитие и присъствието на баща и значението на бащина фигура в живота му. Никаква връзка”, казва тя.

Други близки твърдят, че връзката между Пейо и Габриела била само на хартия.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.