Ето го „химика“ Георги Балинов от Свети Влас с лабораторията за пико в хотел

0

Бутилки с прозрачна гъста течност с утайка на дъното, реагирала на ефедрин, филтри за кафе с бяло прахообразно вещество по тях – метамфетамин, различни прекурсори, колби, стъклена кана и фуния с червеникави следи по тях, остатъци от червен фосфор и други предмети, са само част от мобилната лаборатория за производство на синтетични наркотици, която ченгетата от РУ-Несебър разбиха вчера, предава Флагман бг.

В помещения на хотел „Авалон“ в Слънчев бряг, 33-годишният Георги Балинов от Свети Влас готвел огромно количество пико. Нарколабораторията му била поместена в 3 апартамента от семейния комплекс. Освен прекурсорите, униформените намерили и готова продукция – пакетчета с марихуана и метамфетамин.

Георги Балинов е криминално проявен и осъждан, но пък се славел като големия химик на Влас. Отдавна се занимавал с наркотици и въртял бизнес в Слънчака, където лятото буквално се извивали на опашка за стоката му.

Близко до него разкриха, че това лято Балинов очаквал да стане курортният дилър, затова от рано започнал да подготвя пикото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.