Екшън в бара: Пиян писател извади пистолет, заплаши, че ще избие клиентите

0

Пиян писател отнесе глоба от 250 лв., след като сътвори истински екшън. Той бил в заведението с компания от приятели. Първоначално всичко било спокойно, но писателят употребил огромно количество алкохол. Започнал да пуска музика от телефона си. Действията му подразнили компанията на съседната маса в бара. На няколко пъти му правили забележка да спре телефона. Това станало причина между писателя и другия мъж да се разменят остри реплики. И двамата посочили, че ако някой е недоволен, да напусне заведението.

Мъжът от втората маса се ядосал и излязъл, като след няколко минути се върнал. Тогава писателят се изправил и го попитал дали има дядо фашист, явно афектиран от предходния им спор, повлиян от изпития алкохол и разговора, който водил с неговата компания. Според близките му, имал „мания за преследване“ от страна на фашисти – внуци на героите в романа, който бил написал и издал.

Писателят взел и вдигнал от пода стол към своя враг, но без да замахва с него. Това предизвикало смях у другата компания. Пияният казал, че може да избие всички, но щели да го осъдят. След това заплашил опонента си, че ще го пребие. Последвала покана от отсрещната страна да излязат навън, за да се разберат като мъже.

Писателят оставил стола на пода и се върнал до масата, на която бил, след което извадил пистолет за лютив спрей марка и започнал да го размахва. Насочвал го към различни клиенти и псувал.

Последвал сигнал до тел. 112, но до идването на полицията компанията на писателя и самият той били напуснали заведението. Униформени го открили и му връчили акт за дребно хулиганство.

Изправен пред съда, той направил самопризнания. Магистратите му определили глоба в размер на 250 лв.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.