ЕКШЪН: Гербаджия нападна полицай в Белица, ченгето стреля на месо

0

Трима бяха задържани в петък вечерта в Белица заради нападение над полицай по време на изпълнение на служебните му задължения. заведение в Белица. В ареста за 24 часа са баща и син Иван и Тодор Пандеви от село Долно Драглище и активистът на ПП ГЕРБ Иван Стойчев, предаде „Струма”.

Снощи от заведение в Белица е получен сигнал за скандал между две компании. На място пристигнал дежурен полицейски екип. При опита скандалът да бъде укротен и лицата задържани, бизнесменът Тодор Пандев нападнал с бутилка инспектор Костадин Дункин, който успял да го изведе навън, където към тях се присъединил и бащата на Тодор, Иван Пандев, един от известните бизнесмени в района, занимаващ се с дървопреработване и дърводобив.

За да разбере какво се случва в скандала се намесил и Иван Стойчев, активист на ПП ГЕРБ в Белица. Пандеви и Стойчев започнали да дърпат и да крещят срещу Дункин, който, за да спре кавгата, произвел изстрел. Няма пострадали от стрелбата.

След намесата и на другия полицай, който бил с Дункин, както и пристигналите на мястото ченгета, баща и син Пандеви и гербаджията Иван Стойчев са задържани за 24 часа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.