Джигити смачкаха като пита лицето на мъж след засичане с автомобил

0

Мъж е с фрактури по лицето и е изпаднал в комоцио след побой в София. Неприятната случка се е разиграла на 14 август, а за нея разказва Николай Джуренов.

По думите на Николай мъж, който се е прибирал от работа, бива засечен от автомобил с марката „Ауди“ на завоя на бул. „Рожен“ към ул. „Никола Жеков“.

Последвали са пререкания и псувни. Мъжът е спрял до хранителен магазин, намиращ се срещу 171 ОДЗ, където отново се среща с шофьора на Ауди-то.

След вербална разправа, водачът на колата вика свой приятел, който удря мъжа в гръб и той пада по лице на асфалта.

Джуренов твърди, че е последвал жесток побой, вследствие на който мъжът е изпаднал в комоцио и е с множество счупвания по цялото лице. Наложило се е да бъде опериран.

Към твърденията на Николай са прикрепени и снимки, на които се вижда мъж с черна шапка. Твърди се, че той е един от мъжете, проявили агресия.

„Това на снимката е верният приятел на водача. Тази агресия не бива да остава ненаказана и подмината, защото любимите ни хора са по пътя всеки божи ден“, написа Николай.

По думите му водачът на Ауди-то е висок, мургав и едър, с татуировки и брада.

„Човекът от снимката е този, който го напада в гръб, предполагаме, че кара черно поло, отново с брада и татуировки. Благодарение на младите момчета, малкото момченце на мъжа продължава да пита:

„Къде е тате?“. Кое дете заслужава да види баща си обезобразен?

Ако някой има информация за случая или за описаните лица, ще бъде от помощ, благодарим“, написа още Николай.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.