Двойният килър от Лозен въртял гнусен бизнес с „порно по поръчка“

0

• Чавдар Бояджиев дрогирал жертвите си и снимал секс сеанси с тях, които продавал на баровци
• Занимавал се с трафик на наркотици и другарувал с Иво Ториното

Двойният убиец от село Лозен Чавдар Бояджиев, който застреля с пистолет на бивш полицай от СДВР 18-годишната Яна Велинова, а впоследствие ликвидира и 27-годишния Иво Колев, е въртял гнусен бизнес с аматьорско порно по поръчка, което е продавал на богати клиенти от чужбина чрез стрийминг платформи. Това разказаха пред „Уикенд“ запознати с разследването срещу 34-годишния изверг.

Убиецът от село Лозен беше задържан на магистрала „Тракия“ между Айтос и Бургас, след като миналата събота криминалисти откриха застреляна с куршум от упор в главата 18-годишна Яна Велинова, а малко по-късно намериха и трупа на Иво Колев край софийския квартал „Горубляне“. Основната версия за убийството на Иво Колев е, че той отказал да даде на Чавдар спешен заем от 10 000 лева. Парите са били необходими на килъра за планираното от него бягство в Турция след убийството на Яна. За да не бъде издаден от Иво, татуираният бандит го застрелял.
Изродът от Лозен се е надявал да офейка от България и да се укрие в южната ни съседка, преди криминалистите да открият трупа на Яна. Смята се, че Чавдар Бяджиев е щял да бъде

прекаран нелегално в Турция от каналджии,

занимаващи се с трафик на бежанци. Твърди се, че е планирал да се укрие при турски дилъри на дрога, които познавал покрай друго свое криминално поприще – трафик на наркотици от България към Турция.
След ареста на двойния убиец от Лозен се разбра, че през миналата пролет той е бил задържан и за друг смъртен случай на жена – 22-годишната Мариела Сиракова. На 6 април 2022 г. Чавдар Бояджиев е арестуван за 72 часа, след като сам подал сигнал на тел. 112, че по време на бурен секс с приятелката си тя се задушила с кучешка верижка, поставена по нейно желание на врата й. Съдебните лекари, наблюдаващия прокурор и разследващите полицаи обаче приели като меродавна версията на Чавдар, че убийството е непредумишлено и е при секс злополука и го пуснали на свобода.
След като серийният убиец от Лозен беше арестуван преди дни, той направи пълни самопризнания, че е

удушил Мариела с голи ръце, а не при секс,

тъй като имал и друга връзка с жена от столичния квартал „Лозенец“, която не искал да разваля заради интимната си партньорка.
Според смущаващите самопризнания на Чавдар Бояджиев, убитите от него преди седмица Яна и Иво, както и още едно момиче, са знаели още миналата пролет, че той е удушил 22-годишната Мариела. Веднага след като ликвидирал приятелката си, извергът се обадил на своя приятел Иво Колев. Двамата се видели на езерото „Панчарево“, където ги чакала и Яна Велинова и друга нейна приятелка. Бояджиев разказал на тримата, че приятелката му е мъртва. Не признал, че сам я убил. Иво Колев предложил да скрият трупа на мъртвото момиче, но двете жени предложили Чавдар да се предаде на полицията, вместо да се укрива. Групата се преместила в Лозен, Бояджиев се прибрал в дома си,

сложил кучешка каишка на удушената Мариела

и се обадил на телефон 112. През това време Велинова и второто момиче наблюдавали от улицата пристигането на полицията и Бърза помощ. Пред полицаите Чавдар Бояджиев обяснил, че приятелката му се задушила на кожената каишка. Така истината за умишлената смърт е прикрита, а разследващите – случайно или срещу заплащане, приели напълно версията на татуирания психопат.
През април миналата година Софийска районна прокуратура обвинява Бояджиев за непредумишлено убийство, което се наказва със затвор до 5 години. Тогава полицията изобщо не проверява твърденията на Бояджиев, че е ходил сам до Панчарево, както и че е ходил до езерото с автомобила на жертвата. Съдебният лекар също не прави прецизна аутопсия, която да установи, че жената не е удушена с каишка в стил „Анита Мейзер“, а с притискане с ръце и последващ натиск на главата във възглавница.
Жители на Лозен, пожелали анонимност заради страх от отмъщение, твърдят, че серийният убиец Чавдар се занимава с трафик на наркотици и че е

член на организирана престъпна банда,

а не самостоятелна „бойна единица“. Заради това в софийското село са убедени, че Чавдар е бил измъкнат не толкова заради некомпетентност, а заради доброто си познанство с полицаи от 8-мо РПУ в София и връзките на приятелите му с прокурори от Софийска районна прокуратура. Твърди се, че Чавдар е поддържал близки отношения с Ивайло Борисов – Иво Ториното, с който често си пиел кафето в „Горубляне“ и който му помогнал да се измъкне от лапите на правосъдието миналата пролет.
Засега разследването спестява детайли за застреляната 18-годишна Яна Велинова, вероятно за да й се спести резила посмъртно. Иначе криминалистите са установили

наличието на над 20 порно клипа с убитата Яна,

в които тийнейджърката доброволно е участвала и в някои от които участва и килъра Чавдар. Твърди се, че убиецът от Лозен имал регистриран профил в платени платформи за аматьорски секс, в които срещу заплащане перверзници от цял свят си поръчват сексуални сцени с измислени от тях сюжети. Смята се, че Яна, а и други момичета, видимо дрогирани, са позирали около година пред камерата на Чавдар. Яна и убиецът й обаче се изпокарали, тъй като момичето заподозряло, че Бояджиев не й отчита коректно половината от сумите, които печели от нейните порно сцени.
„За мъртвите трябва да се говори или добро или нищо, заради това ще замълчим за морала на Яна. Важно е да се знае обаче, че тя е прикривала повече от година данни за убийството на друго младо момиче, преди и нея да я застигне същата участ…“, кментират жителите на село Лозен.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.