Дивия Запад: Кметът на Кричим плаща за залавянето на бандити

0

Кричим е без вода заради вандализъм, а кметът Атанас Калчев обяви премия за предоставяне на информация на полицията. Това съобщиха местните медии.

„Предвид явния умисъл на извършеното деяние, обявявам парична награда за подаване на достоверна информация до органите на реда по надлежния ред, с цел бързото и навременно установяване на извършителите! Кощунство е в мирно време, дори и при предстоящи местни избори, злоумишлено да причиниш такива тежки щети и да лишиш населението на града от питейна вода“, е цитиран кметът от БНР – Пловдив.

Екшънът се е разиграл снощи. Счупени са били термопанелите на водоема, който захранва града. Освен това – и антената, която подава радиосигнал към помпената станция. В момента екипи на ВиК отстраняват щетите.

Калчев очевидно има някого предвид като извършител, или поне подстрекател. Защото освен местните избори, споменава глупост, реваншизъм и злоба.

Кричим имаше проблеми с водата и по-рано през лятото. Не е известно да са свързани с подобни инциденти, нито с насрещни практики като в Дивия запад.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.