Димитър Бръчков се готви за служебна победа на местния вот в Петрич. Вижте новия сигнал!

0

Плачещият за арест кмет на Петрич Димитър Бръчков се готви за служебна победа на местните избори на 29 октомври с масово и безнаказано купуване на гласове, алармира източник на Narod.bg от югозападния град. Информацията сочи, че Бръчката реално държи в ръцете си местното РПУ, тъй като началникът му гл. инспектор Илия Тупаров изпълнявал заповедите на кмета, сякаш са сведени от вътрешния министър Калин Стоянов.

Ченгесарската връзка на Димитър Бръчков в случая минава през Борислав Гецев, бивш служител на сектор „Досъдебно производство“ в ОД на МВР-Благоевград. В Петрич му се носи славата, че прикрива престъпници срещу пари, като например братята Бейнур и Неджет Исим от село Яворница, от които е пропищял целият регион.

Местните са наясно, че Боби Гецев участва в манипулациите на Бръчков, с когото са близки покрай брата на ченгето – съученик на компрометирания кмет.

Кадровата политика на РПУ-Петрич идва изцяло от Борислав Гецев, а се диктува от местната власт, разбирай Димитър Бръчков, ясен е източникът на Narod.bg.

Същият изпълнява длъжността началник на „Криминална полиция“ от 6 години и явно върши добра работа на Бръчката, защото и при най-малкото разклащане на стола му кметът привиква местните полицейски началниците и им дърпа ушите.

Най-важната задача на Боби Гецев сега е да осигури безпроблемното купуване на гласове в полза на Димитър Бръчков за местните избори, а за отплата ще се издигане му до поста началник на Районното управление в Петрич.

Източникът на Narod.bg разкри още, че с протекциите на кмета Боби Гецев създал подходящия комфорт над криминалния контингент покрай вота, като обещал протекция дори над дилърите, които обаче също ще работят за изборите с пазаруване на избиратели за „правилния кмет“.

В Югозапада се говори, че Боби Гецев и брат му били незаконни деца на бившия щатен служител на ДС, шеф на Шесто управление за региона и екс началник на ГКПП – Кулата Юри Смуков – политическият баща на Бръчката. Приликата им е очевадна, смята информаторът на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.