Депутатът-любовник: Красимира Трифонова е патологичен случай

0

Не съм психиатър, нито психолог, но поведението на Красимира Трифонова е патологично. Това каза бившият депутат от ПП Велико Минков, екс любовник на дъщерята Габриела Славова, след заседанието на Софийския апелативен съд.

Магистратите оставиха за постоянно Трифонова в ареста и определиха дъщеря й Габриела Савова-Пеева също да бъде задържана под стража.

Изключително брутално престъпление срещу близък, в случая – баща на детето й“, каза председателят на състава съдия Пламен Дацов.

„Сега ще бъда по-спокоен“, коментира Велико Минков след заседанието. Той призова държавните институции да бъде направена ДНК експертиза, з ада се установи, че той е бащата на второто дете на Габриела.  Минков води дело в Окръжния съд в Бургас за това, но до окончателно решение ще минат поне 3-4 г., каза още той.

Не аз към детето си, а те двете се отнасяха към мен и Пейо като биологичен материал+, отговори на Трифонова Минков.

На заседанието на съда присъства и бащата на Пейо Пеев. Негови показания пред разследващите също бяха цитирани. Той е разказал, че е видял как Красимира и Габриела влизат в колата, а минути по-късно автомобилът потегля. Орлин Пеев е последвал сина си във фатална нощ, защото се е притеснявал за сигурността му при срещата с Красимира и Габриела. 

Според експертна справка, приложена по делото, Красимира Трифонова и Габриела Славова са били в колата на Пейо. Този факт, заедно с показанията на бащата на Пеев и смъртта на сина му говори за причинно-следствена връзка, посочи съдия Дацов.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.