Дебора обезобразена назидателно – не пожелала да стане проститутка в Германия?

0

• Садистът Георги членувал в сутеньорска банда, захранваща с платени момичета от България бардаците в Хановер, Дортмунд и Берлин
• Полицаи, съдебни лекари и прокурор умишлено изкарали наказателната акция на сводниците като „домашно насилие“

Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана до кожа 18-годишна Дебора от Стара Загора може и да не е станала жертва на домашно насилие, а на брутална инквизиция от банда сутеньори заради отказа си да проституира за тях в Германия. Този упорит слух се разпространява вече втора седмица и то не само в Стара Загора, а и сред обитателите на родния ъндърграунд.

Според думите на няколко независими един от друг информатори на „Уикенд“, садистът Георги Николаев Георгиев не е бил трайно и емоционално обвързан с Дебора, а я е обезобразил – вероятно в съучастие с други мутри, заради нежеланието на младото момиче да замине за германския град Хановер, където да проституира в публичен дом.
„Жоро Бизона, както е известен в Стара Загора извергът, обезобразил Дебора, е част от криминална банда, съставена от ММА бойци, която се занимава с всякакъв вид престъпни дейности – продажба на наркотици, силово събиране на пари, изнудване и дори трафик на проститутки. Въпросната банда е обезобразила по подобен начин поне още 2-3 момичета през последните години.

Останалите жертви са от ромски произход,

като две от обезобразените момичета са от Нова Загора“, разкрива информиран източник на „Уикенд“. Според думите му, бандата вербувала само навършили 18-годишна възраст момичета, за да може да ги изведе безпрепятствено към Германия. Там момичетата са спазарявани да работят в публични домове в Хановер, Дортмунд и Берлин.
Твърди се, че сутеньорите от Германия плащали между 15 000 евро и 30 000 евро за доставена проститутка, която обаче трябвало да работи доброволно най-древния занаят. За да им вземат страха и да ги принудят да отчитат и за тях част от заработеното, Георги Георгиев и мутрите от обкръжението му наказвали брутално всяко момиче, което отказвало да проституира.
„Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване – тя се е влюбила в него, когато още не е била пълнолетна. Знам, че са се запознали по следния начин –

Дебора е посещавала фолк дискотеката

„Пайнер Мюзик“ в Стара Загора още преди да е навършила 18-годишна възраст, а Георги и колегите му охранители са я пускали да влиза, при това безплатно, в заведението. Не зная какви точно са били интимните им отношения, но със сигурност Георги не е имал чувства към Дебора, а е утолявал сексуалния си нагон с нея, правейки си сметката да се превърне в неин сводник и тя да му изкарва пари в Германия“, разказва пред „Уикенд“ запознат с историята на 26-годишния татуиран садист. Според него, преди няколко години Жоро Бизона е лежал 5 месеца в холандски затвор заради побой на друга млада жена. Най-вероятно инквизираната от него дама е била проститутка, възможно е да е била и българка. От МВР казват, че не разполагат с подобна информация.
Други наши източници от Стара Загора също изразяват огромни съмнения, че Георги Георгиев не е обезобразил сам Дебора. „Тази жестока инквизиция няма как да е от ревност – продължила е часове наред! Участвали са поне двама или трима от

бандата вербовчици на проститутки.

Впоследствие, за да бъде прикрито бруталното престъпление, случаят е бил изкаран като домашно насилие, причинено от ревност. В схемата по потулването на истината са участвали поне няколко човека – съдебният лекар, разследващите полицаи и наблюдаващия прокурор. Със сигурност и съдийката Татяна Гьонева е знаела за какво става въпрос. Тя, между другото, е близка приятелка с адвокат Ченалов, братът на бившата съдийка Румяна Ченалова, който е сред защитниците на касапина Георги“, твърди познавач на старозагорския ъндъграунд.
Дългогодишен сводник от Пловдив, част от вече нефункциониращата сутеньорска мрежа на крими боса Димо Петров – Флорината, разказва, че татуираната банда ММА бойци от Стара Загора основно е набирала проститутки от ромския квартал „Шести“ в Нова Загора, който бил под контрола на

циганския бос Рушид Рушид.

Миналото лято 40-годишния Рушид откри безразборна стрелба по време на сватба в ромското гето в Нова Загора, при която бяха убити двама мъже от конкурентен ромски клан, а други 7 – ранени. След баталните сцени жандармерията и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, сред които и масовия убиец Рушид Рушид, който е подсъдим за двойното убийство.
Неофициално се твърди, че масовата стрелба в Нова Загора е била свързана с войната между две ромски фамилии за контрола върху проститутките. Смята се, че Рушид е работел съвместно с групата вербовчици на проститутки, към която се числи и арестуваният заради обезобразената Дебора садист Георги Георгиев и че е ползвал услугите на бандата, когато е трябвало да бъде наказана непокорна ромка, гласена за секс трансфер в Германия.
Макар и неофициално, като покровител на мутрите от Стара Загора някои сочат ямболкият престъпен бос Камен Желев, който често наемал садиста Георги и други татуирани бабаити от обкръжението му, за да събират невърнати навреме кредити от крупни

длъжници на лихварската му империя.

Запознат с бизнеса на Камен Желев обаче беше категоричен, че поне в тази гнусна история ямболският крими бос няма нищо общо.
Случаят „Дебора“ предизвика шумно обществено недоволство и масови протести срещу правосъдната система, провели се в над 40 български градове. Жени от цялата страна излязоха и разказаха за жестокостите, които те също са преживели, без мъчителите им да бъдат наказани. Стреснати от обществения натиск, депутатите прекъснаха лятната си ваканция и се събраха извънредно в началото на седмицата, за да гласуват промени в Закона за домашното насилие. Заседанието обаче ще се запомни най-вече с репликата на Вежди Рашидов: „Всички курви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна“, което в крайна сметка коства политическата му кариера.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.