Чудо! Бащата, застрелян 4 пъти в главата от сина си, е без сериозни наранявания

0

Образуваха досъдебно производство срещу 29-годишния пловдивчанин, застрелял четири пъти баща си в главата. Между двамата възникнал скандал в дома им и по-младият мъж произвел няколко изстрела с пистолет от типа „еърсофт“ срещу баща си Златко, пише TrafficNews. Инцидентът се случи малко преди 19 часа на улица „Мизия” 12 в Кършияка.

Пострадалият е транспортиран в болница за оказване на спешна медицинска помощ. След лекарския преглед е установено, че няма сериозни наранявания. С полицейска заповед извършителят е задържан за едно денонощие. При оглед от местопроизшествието са иззети различни веществени доказателства, които са приобщени към образуваното досъдебно производство.

По думите на очевидци бащата е викал за помощ пред блока. Минувачи са повикали полиция и линейка. Медиците са пристигнали за 4 минути, а униформените секунди преди тях. „Цялата му глава беше в кръв”, сподели свидетел.

При пристигането на полицията синът се е намирал в апартамента. Според съседи бащата е ловец и съхранява пушки в апартамента си. Двамата мъже често са се карали и не веднъж се е стигало до разправии.

Хората живеещи наблизо описаха стрелеца като скромен и тих. Не е бил семеен и няма жена и деца.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.