Черната серия продължава: Откриха тялото на 15-годишния Дани в Дунав

0

Тъжно! Черната серия с удавени деца продължава. Водолази откриха тялото на 15-годишното момче, което изчезна в понеделник вечерта във водите на Дунав край видинското село Връв, съобщиха от кметството.

Тялото на Даниел Панцев е намерено днес около 15 часа от екип водолази и катер на „Гранична полиция“ в реката, след така наречената местност „Казаните“, в близост до дунавското Ново село. Предстои да бъде извършена аутопсия.

Екипи започнаха издирването на момчето веднага след получаване на сигнала за изчезването му във водите на Дунав. Във вторник към спасителните екипи се присъединиха и водолази от Монтана, които ден и половина работиха на терен при температура на въздуха от 38 градуса.

Момчето, което е ученик във видинската професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“, е гостувало на баба си. Заедно с още трима свои връстници решили да поплуват в реката. Момчетата скочили в реката от кея на пристанището, но Даниел така и не излязъл след скока.

Според местните рибари мястото е много опасно за скачане и плуване. Водата е с голяма дълбочина и има водовъртежи, които са опасни. На дъното пък има и големи камъни.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.