„Брат мой“: Златко Баретата погреба Геле от Братя Галеви (СНИМКИ)

0

Погребват Ангел Христов, известен като Геле от Братя Галеви, със 17 венеца от бели и червени рози. На погребението в град Дупница дойдоха Златко Баретата, Васил Капланов – Каплата, жената и приятелката на Пламен Галев.

Двама охранители изведоха Златко Баретата от църквата, където беше поклонението на Геле. Той мина през репортерите и каза „Нищо няма да говоря“, след това се качи в лъскаво ауди.

Дойде и бившият кмет на Дупница Атанас Янев, на когото двамата Братя Галеви бяха официални съветници и сегашният зам.-председател на Общинския съвет Йонко Гергов, който е и адвокат на Ангел Христов по делото с КПКОНПИ. Адвокат Емил Велинов, който защитаваше Галеви по делото за рекет и изнудване и действащият зам.- кмет на общината Крум Милев

Поклонението е днес в храм „Св. Георги“ в град Дупница. Близките на Геле са резервирали целия паркинг пред храма, а на стълбите пред църквата бе постлан червен килим.

Пред храма бяха наредени 17 венеца с цветя. „Брат мой“, „Братко наш“ и „Приятелю“ бяха изписани на цветята. Венецът от децата на Геле е с бели рози, а от семейството – с червени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.