Българин осъден в Лондон – отивал като масажист, но посягал за секс

0

Работещ като масажист в Лондон българин бе осъден за сексуално посегателство и воайорство над 10 свои клиентки.

Английската полиция съобщи, че е започнала разследване срещу 45-годишния Юлиян Димов, след като през ноември 2022 г. жена подава сигнал срещу него. Тя твърди, че е била сексуално насилена от българина по време на масаж на домашния ѝ адрес. Полицията се свързва и с други негови клиентки. Сред тях има жена, която година по-рано е подавала сигнал, но го е оттеглила, след като разбира, че трудно може да се докаже.

Димов е арестуван на 15 юни миналата година на лондонското летище “Гетуик” при опит да напусне Англия с еднопосочен билет към България. По време на полицейските разпити той отрича всички обвинения, но разследващите откриват в мобилния му телефон 30 снимки на различни жени, направени без тяхно знание, когато е посещавал домовете им. Димов твърди, че фотографиите са били за неговия сайт за масажи, но разследващите успяват да докажат, че са част от злоупотребяващо поведение спрямо негови клиентки, сред които е имало жени и в уязвимо положение.

Присъдата на българина ще бъде произнесена на 28 юни. Освен нея той получи забрана да практикува професията си, да използва социални мрежи, както и да влиза в чужди жилища без изричното съгласие на собствениците им. Жена му, която е била секретарка в една от неговите фирми, също е отстранена от работа като физиотерапевт.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.