Алексей Петров умря в ръцете на тайна любовница

0

Трактора от 2 години имал връзка с рехабилитаторката Мира, която наричал „голямата си любов”

Алексей Петров бе убит пред очите на новата си любовница – 48-годишната рехабилитаторка и инструкторка по тенис Мирослава Михайлова. Именно в нейните ръце той издъхва, уцелен фатално в окото от неизвестния килър в сряда по обяд. Жената също в момента се бори за живота си, след като бе тежко ранена от килъра.

Според източници на „Уикенд”, в последните 2 години тя е жената, към която той изпитва романтични чувства. Интимните им отношения не са били тайна за никого от обкръжението им, а Трактора любовно я наричал „Мира” и казвал, че най-накрая е срещнал жената на живота си.
Въпреки това Алексей Петров продължавал да живее на семейни начала с официалната си половинка Ива Павлова. Тя прекрасно знаела за отношенията му с Мирослава Михайлова, но очевидно е била съгласна със заплетената ситуация. Двамата са много обвързани в бизнеса – на нейно име са голяма част от компаниите на Алексей Петров, включително известен дял от застрахователния гигант „Лев Инс”. Ива Павлова е и майка на дъщерята на Трактора – Диляна, която е на 25 години. Любопитно е, че тя няма брак с него. За пред държавата боса е все още женен за първата си любов Мариана.


За Мирослава Михайлова данните са оскъдни, тъй като тя не е интегрирана в бизнеса на Алексей Петров. Била е обаче най-близкия му човек, а според източник на сайта Lupa.bg е било въпрос на време той да заживее с нея. Обещавал й да узаконят отношенията си. Изключително много я ценял и прекарвал времето си предимно с нея. Вечер обаче се връщал в дома си, при официалната си половинка Ива Павлова.


48-годишната Мирослава е била една от най-добрите рехабилитаторки в Правителствена болница и треньор по тенис. Именно по тази линия тя се запознала с бившата барета – той ходел на терапии при нея. Впоследствие отношенията им прераснали в по-интимни. Алексей Петров редовно е пътувал с Мира у нас и в чужбина. Всяка седмица правел и разходки с нея в планината, където в сряда по обяд бе застрелян от упор с автомат в окото. Поне два пъти седмично играел и тенис с нея.
Бившата барета Алексей Петров има дъщеря Диляна, която е на 25 години. Майка на момичето е дългогодишната спътница на Трактора – Ива Павлова, за която допреди години се твърдеше, че върти сериозна част от бизнеса на силовака, включително „Лев инс” и още десетки търговски дружества. С нея бившата барета живее от края на 90-те години на миналия век.


Преди да започне връзка с Трактора, Ива Павлова е била любовница на митичния Фатик. Тя идва в София от радомирско село. След като е зарязана от Фатик, Ива се запознава с Алексей, докато ходи на басейна „Спартак”, успява да го впечатли с красота и чар. Трактора е женен за Мариана, с която така и не се развежда, въпреки че живее с изгората си. Причината е прозаична – да не дели имоти и пари с нея. Сега, според юристи се явява сериозен проблем и на праткика Мариана се явява основен наследник на състоянието на бившата барета, което възлиза на стотици милиони левове.
Трактора оценява Ива във всяко отношение и я взима при себе си като касиер. Така тръгва и любовната им история, а по-късно Ива забременява. Дръзката дама напълно влиза под кожата на баретата, още повече като кръщава общото им дете на майката на Алексей Петров.


След раждането на дъщеря му, Ива става най-довереният човек на Алексей, той приема безусловно всяка нейна дума. С течение на годините, Ива влиза с твърда ръка в бизнеса на Петров, като проявява учудваща интуиция и успява да спечели много пари, докато той лежи в затвора. Твърдеше се, че Павлова притежава 6-7 хектарa държавна земя в Борисовата градина, както и че участва в управлението на няколко фирми, една от които „Лев инс”, приписва й се управлението на десетки търговски дружества, охранителни фирми, мандри, мебелни цехове, таксиметрови компании, туристически фирми, ресторанти.


В последните години отношенията им охладняват, особено след като на хоризонта се появява рехабилитаторката Мирослава. Алексей Петров не се свени да се показва официално с новата си любовница пред техни общи приятели и дори да пътува с нея „по служебни ангажименти”. Ива е сломена от новата фаворитка, но се примирява със ситуацията. Впоследствие тя изглажда отношенията си с невярната половинка, за да запаси статута си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.