Адвокатът на убитото от Семерджиев момиче: Това, което се случва, е пълен цирк

0

По волана и по скоростния лост се намира ДНК на Семерджиев. Едно от посочените от него момичета – свидетелката Аршинкова, което е било в колата и се е возило и е заявило, че другото момиче е шофирало и е карало бързо, Аршинкова се е возила отзад по средата и при сблъсъка е изхвърчала през предното стъкло, което няма как да стана, защото автомобилът се е разцепил.

После каза, че е извхвърчала отстрани в градинката, загубила за кратко съзнание след което е станала и си е отишла. Семерджиев е посочил, че лице на има Лена Йорданова е шофирала, но се съмнявам, че тя ще се появи. Това заяви в ефира на нова телевизия адвокат Пламен Димитров, който представлява семейството на едно от убитите от Георги Семерджиев момичета.

Той заяви, че не може да каже дали Семерджиев е бил сътрудник на МВР. „Това, което се знае, че в неговата автомивка са си миели колите служители на Първо РПУ“, каза още Димитров.

Адвокатът заяви, че ще се пусне искане за лъжесвидетелстване към Районната прокуратура срещу Аршинкова. „Това, което се случва е пълен цирк“, каза Димитров и добавя, че защитата на Семерджиев е забравил да ѝ припомни някои факти, около катастрофата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.