Адско меле в „Люлин“: Катастрофа и масов бой вкараха трима в болница

0

Адско меле в столичния квартал „Люлин“. Катастрофа и последвало сбиване завършиха с двама намушкани и още един мъж в тежко състояние. 

В 20.15 ч тази вечер срещу блок 204 в столичния квартал джип блъснал мъж на 32 г., при което той получил сериозни наранявания на единия крак и е откаран в противошоковата зала на „Пирогов“. Според NOVA кракът му е бил откъснат. 

По неофициална информация на bTV от джипа изскочили мъже, които извадили ножове. Последвало сбиване, в което според БНР участвали над 20 души. При масовия бой двама души са били намушкани. Единият – 29-годишен, е с прободна рана в главата и е откаран във ВМА. Другият – 30-годишен, е прободен в гърба и в момента се намира в столичната болница „Света Анна“. Последният е без опасност за живота.

Според свидетелски разкази до сбиването се е стигнало заради засичане на два автомобила. По информация на NOVA единият от участниците в сбиването е бивш участник в конкурса Мистър София. 

На мястото на инцидента са били изпратени три линейки. По информация на „24 часа“ полицията е задържала поне 10 души. Полицейски екипи изясняват причината за случилото се. Ул. „Проф. Александър Станишев“ беше затворена за минаващите по нея автобуси 82, 111 и тролей 6.

Заместник-директорът на СДВР ст. комисар Георги Алексиев съобщи пред журналисти, че участниците в боя са познати на полицията.

Двама братя имали междуличностен конфликт с друго лице. Спречкали се на булеварда, докато били пеша. Единият от пребитите се качил на джип и по думите на Алексиев реализирал ПТП с другите двама в момента, в който те се качили в техния автомобил.

„Лицата имат предишни криминални прояви от различен род, изясняваме дали ситуацията има нещо общо с техните предишни провинения“, добави заместник-директорът на СДВР.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.