24-годишният Георги Терзиев, катастрофирал край Лъка, се събуди

0

24-годишният Георги Терзиев, който пострада в катастрофа до поморийското село Лъка на 22 май т.г., се е събудил. Това съобщи в социалните мрежи неговата майка – Маргарита Терзиева.

Тя написа в поста си в групата Шофьори Несебър: „Искам да споделя с вас, че благодарение на лекарите, на Бог и на всички вас, които се отзовахте с дарение на кръв, молитви, вяра, споделяне и съпричастност, синът ми се събуди и прегърна живота, а съвсем скоро и децата си, и всички нас! Огромна благодарност отново на всички вас и нека Бог връща добрината ви и ви закриля! Покланям се пред вашата човечност и до края на живота си ще предавам доброто нататък!“

Георги Терзиев е баща на две малки момиченца – едното на 2 г., а другото – на 8 месеца, и се бореше за живота си след тежката катастрофа на пътя между Каблешково и Бургас, която стана около 18:28 часа на 23 май, пише Флагман бг.

В условията на десен завой и заради движение с несъобразена с пътните условия скорост Мерцедесът му е навлязъл в насрещното, където се е ударил в лек автомобил Алфа Ромео и се е преобърнал.

В резултат на удара Терзиев и неговата 16-годишна спътничка – рускиня, пътуваща на предната дясна седалка, бяха тежко пострадали. Те бяха настанени за лечение в УМБАЛ-Бургас. Георги беше настанен в „Реанимация“ с фрактура на бедрена кост и множество травми, с опасност за живота.

Тогава близките му призоваха хората да дарят кръв, при което кампанията беше успешна и съвсем скоро Георги ще прегърне децата си отново.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.