Categories
Любопитно Новини

Виктория и Дейвид Бекъм скрили, че са болни от коронавирус

Семейство Бекъм почива в Италия (СНИМКИ) - Лято 2019 - DarikNews.bgВиктория и Дейвид Бекъм също са се заразили с коронавирус. Известната двойка пипнала заразата по време на пътуването си до САЩ. Бекъмови пътуваха отвъд Океана през месец март тази година.

„Сън“ съобщава, че тогава съпрузите са посетили клуба на футболиста „Интер Маями“. Симптоматиката при  тях се проявила малко след завръщането им у дома. Заразени се оказали не само те двамата, но и всички от екипа им – асистенти, охранители и шофьори.

Но въпреки това, известното семейството е скрило за състоянието си. Заболяването на Виктория и Дейвид Бекъм остана тайна и за него разбираме едва сега.

Бившата изпълнителка прекарала инфекцията с възпалено гърло и висока температура. Тя изпаднала в паника, след като научила, че с Дейвид са заразени с коронавирус. От тогава Виктория настоява семейството й редовно да се тества.

След прибирането си от САЩ, Бекъмови наложили строга карантина на цялото си семейство, която продължила повече от две седмици.

Засега не се съобщава дали и децата им са прекарали вируса.

Заради пандемията, след прибирането си от Америка, семейството не е пътувало никъде. За този период Виктория и Дейвид са отменили и публичните си изяви. Тя прекараха цялото лято в имението си на Острова, пише ПИК.

Източник: https://www.razkritia.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *