Categories
Любопитно Развлечения Хороскопи

Зодиите, които ще изживеят бурна любов през септември

Близнаци

Близнаците ще се радват на много щастие през последния летен месец. Благодарение на натоварената им социална програма и множество събития, някъде там ще се прокраднат и първите трепети на една голяма любов. Основното нещо е да не игнорирате знаците от съдбата и да не отблъсквате новите хора, които се опитват да влязат в живота ви.

Риби

Тази зодия отдавна мечтае да намери сродна душа, която да вибрира на тяхната честота, и ето, че мечтата им ще се сбъдне. Рибите дори няма да повярват веднага, че най-накрая молбите им са чути. Едва тогава, когато събитията придобият скорост, самите те ще разберат, че вече споделят общо жизнено пространство с човек, с който имат истинско бъдеще.

Овен

Септември ще предложи на този представител на зодиака интересни познанства и романтични дати. Всичко това ще е в такива дози, че Овните ще трябва само да изберат най-добрия кандидат, на когото да дарят сърце. Звездите препоръчват да се съсредоточите върху собствените си чувства. Важно е да изградите силни и дълги връзки с някой, когото истински обичате.

Козирог

Септември месец ще премине в разговори до късно през нощта с нов човек, който ще влезе уверено в живота ви. Втората половина на месеца ще ви подскаже, че този човек има сериозни намерения към вас. Сърцето ви ще трепва всеки път, в който видите името му изписано на екранчето на телефона ви.

Източник: iwoman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *