Categories
Хороскопи

5-те зодии с най-драматичните раздели в любовта

Снимка: istock

Разделите са част от любовта. Не всяка връзка завършва с щастлив край. Понякога краят идва с бурни емоции, много сълзи, друг път с приятелско ръкостискане и запазване на отношенията. Всеки е преживявал раздели в живота си. Но някои зодии имат най-драматичните и бурни реакции при раздяла. Ето кои са те.

Овен

Овенът е огнен знак. Той може да бъде разрушителен, когато нещата не вървят както му се иска. Овните са водачи. Родени са да ръководят. Когато нещата излизат извън техния контрол те могат да се превърнат в истинска стихия. Амбициозни са и искат любов, която да е вечна, да е перфектна. Когато не им се получи вероятността да излязат извън контрол е голяма.

5 зодии, които търсят сродната си душа

Те ще хвърлят, ще чупят, ще плачат. Ще се впуснат в безразборни запознанства само за да си докажат, че бившият изобщо не им трябва. Това може да попречи на Овена да стъпи отново на краката си. Може да го тласне към поредица от грешки, за които после да съжалява.

Овните обикновено искат да покажат на бившите си, че са направили огромна грешка, като са скъсали с тях. Обикновено се опитват да си докажат, че са щастливи и сами, но по пътя допускат грешки, които ги огорчават.

Козирог

Козирозите са експерти в поставянето на дълбоки прегради между себе си и околния свят, когато се стигне до трагичен край на любовната им връзка. Те сякаш изключват емоциите си за другите. Потискат всичко в себе си, като това често води до експлозивни отприщвания, често болезнени за Козирога. Те ще изтрият телефона на бившия си, ще го премахнат от листата с приятелите си в социалните мрежи. Изобщо няма да пожелаят да чуят името му повече. Козирогът ще се старае да изглежда процъфтяващ и в страхотно настроение пред приятелите си, докато вътрешно се разкъсва.

4 зодии, които обичат секса за една нощ

Тази зодия е майстор в слагането на маски. Умело знае как да прикрива истинските си чувства, защото се бои да не бъде наранен. А и не обича да пада по гръб. Публичният имидж обаче натоварва прекалено много силно емоционалната душа на Козирога. Тази погрешна стратегия, която повечето Козирози носят вродено, им пречи да открият вътрешен баланс и мир.

Козирозите се страхуват да изглеждат слаби през другите. Допускането на хората във вътрешния им свят за тях означава провал. Проявяването на емоции при тях се случва в съвсем други ситуации, които нямат нищо общо със самата раздяла, но са провокирани от нея.

Лъв

Лъвовете обичат да са център на вниманието. Те са свикнали всички да гравитират около тях. Ако бъдат отхвърлени в любовта, те го преживяват толкова силно драматично, че изобщо не доумяват как някой може да не иска да бъде с тях. Убедени са в обаянието си и отказват да приемат, че са се провалили в нещо, особено в любовта.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Вниманието се превръща в необходимост за Лъвовете. След раздяла те изпадат в истински разпад. Чувстват се маловажни, отхвърлени, неоценени. Самочувствието им рязко спада. Търсят подкрепа от приятели и близки, като често просят похвали от тях, за да се почувстват отново добре.

Лъв с разбито сърце ще публикува най-хубавите си снимки в социалните мрежи, ще иска да изглежда перфектно в очите на бившия си и на всички останали. Ще се опита да привлече внимание отново към себе си, да накара всички да му завиждат.

Рак

Раците са една от най-чувствителните зодии, които се привързват дълбоко към половинките си. Въпреки привързаността си обаче имат склонността да проявяват егоизъм и да пренебрегват нуждите на партньора си. Така често се стига до раздяла, която те понасят изключително драматично. Ако имате връзка с Рак и тя се разпадне, очаквайте много емоционален обрат.

Още по темата
Кои са най-контролиращите зодии
Кои зодии са независими във връзките и кои не?
6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно
Ракът ще ви изпраща съобщения, ще ви моли да му дадете втори шанс, след което обаче ще изхвърли всичките ви дрехи през прозореца, като ви закълне да не стъпвате в дома му никога повече. Тази зодия трудно контролира бурните си чувства. В такива моменти реакциите на Рака са хаотични и необясними. Те просто не знаят как да изключат емоциите си.

Ракът има твърда черупка отвътре, но много мека душевност отвътре. След такива бурни раздели той се нуждае от време, за да поправи щетите по черупката си.

Телец

Упоритият Телец трудно признава пораженията си в любовта. Той няма да се предаде на емоциите. Ще изглежда непоколебим. Няма да се извинява за нищо. Няма да пожелае да отстъпи и нито за миг дори няма да допусне, че има вина за случващото се.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

Телците не умеят да виждат нещата от чужда гледна точка. Това е и причината за голяма част от провалите им в любовта – те просто не могат да се поставят на мястото на партньора си. Никога не разбират аргументите му и отказват да се съгласят с различна гледна точка от тяхната. Перспективата, която имат, трябва да съвпада с тази на партньора им. Ако това не е така, често идва и краят на връзката, защото не могат да правят компромиси.

Основното чувство, което изпитват към партньора си след раздяла, е гняв. Рядко се самосъжаляват, още по-рядко се критикуват сами. Те обръщат цялата си енергия в омраза към половинката. Чувстват се толкова предадени, че изобщо дори не се замислят за втори шанс или за повторно събиране.

Източник: https://www.az-jenata.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *