Categories
Любопитно

Разликите между играча и свестния мъж

Може да си мислите, че винаги бихте разпознали обиграния играч, но понякога това отнема дълго време. Има мъже, които са много добри в изкуството на съблазняването и не оставят никакво съмнение колко са заинтересовани и впечатлени от вас.

Обърнете внимание на тези разлики между играча и свестния мъж:

1. Играчът иска всичко и веднага
Сексът е определящ в отношенията ви с мъжа играч и той винаги настоява да си го получи. Той непрекъснато ви принуждава да правите нещо, което не искате.
За разлика от него, сериозният мъж е готов да изчака, не настоява винаги за интимност, когато вие нямате желание. И се съобразява с това, което на вас ви харесва.

2. Играчът винаги крие нещо:
Мъжът играч използва всякакви трикове, за да не разберете за другите жени в живота му. Той вечно крие нещо, има тайни от вас и винаги го хващате в лъжа. Докато сериозният мъж е открит и честен. Той се открива пред вас и ви споделя важни неща за него.

3. Играчът ви държи в напрежение:
С него никога не знаете на какво ниво е връзката ви. Не знаете какви са точно отношенията ви, защото получавате противоречи сигнали. Той обича да ви държи в напрежение. Със сериозния мъж се чувствате в безопасност. Не се притеснявате и знаете, че може да му се доверите.

4. Играчът не иска да ви опознае:
Той е повърхностен и незаинтересован. Не се и опитва да ви опознае извън спалнята. Той просто иска забавления и нищо повече. Сериозният мъж ще ви задава въпроси, ще се интересува от миналото ви, ще води с вас смислени разговори.

5. Играчът винаги играе:
Трудно ще разберете каква е истинската му същност. Той е различен всеки ден и усещате, че играе театър. Сериозният мъж няма време за игрички. Той слага картите на масата и ви казва директно харесва ли ви, или не.

И не забравяйте, че играчът винаги ще каже това, което искате да чуете. Той няма да влиза в спор с вас, защото няма време за това.

Източник: https://lifezone.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *