Categories
Любопитно

Силната жена никога не се моли! Тя си тръгва в момента, в който се почувства нежелана

Когато една силна жена сложи край, няма връщане назад.
Разделите са травматично преживяване, независимо кой си, но силните жени се справят по малко по различен начин от обикновените жени. Ето как.

Нека започнем с момента на истината. Решаваш, че връзката не върви и късаш с нея. Или тя осъзнава, че не сте един за друг и приключва нещата с теб.

Очакваш ли да бъде шокирана? Мислиш ли, че ще изпита всички сложни емоции, които следват разбитото сърце?

Отговорът е „да”, но при силната жена, тези чувства ще траят кратко.
Връзката, която сте имали, дори да е била специално някога, си остава просто една връзка. Тя няма да остави нещо такова да я определя или да ѝ диктува как да се чувства.

Истината е, че бързо ще приеме раздялата, с елегантност и спокойствие, и след това ще започне да се възстановява без да поглежда назад. Ще има ли спънки по пътя? Със сигурност, ще има. Може да зърне някоя стара снимка, да си припомни някой хубав момент, и да ѝ се иска нещата да се бяха развили по различен начин. Но никога няма да те моли да останеш, и ще иска същото от теб.

Тя знае че няма човек, който да бъде единствения ѝ източник на вдъхновение, радост и обич. Получава тези неща от самия живот, затова вместо да се фокусира над това, което ти правиш след раздялата, тя се концентрира над себе си.

Ще бъде готова за всяко предизвикателство, което застане на пътя ѝ. Но в същото време, няма да остави на малкото лош късмет да промени характера ѝ. Няма да стане подла. Няма да таи горчивина. След този труден етап, тя ще се превърне в по-добър човек, ще бъде по-смела, по-мъдра и по-състрадателна.

Но не прави грешката да си мислиш, че щом е спряла да те обича, значи и способността ѝ да обича е изчезнала, напротив пораснала е заедно с нея.

Това е начинът, по който си тръгва една силна жена – завинаги и никога не съжалява за това.

Източник: lifezone.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *