Categories
Любопитно

Жените, които остават сами най-дълго време, са най-щастливи накрая

Какво си представяте, когато чуете, че една жена е сама? Тъжен и самотен човек, който жадува за малко ласка и внимание, или силна, независима и упорита жена? Обществото ни често представя жените, на които им липсва нещо, като незавършени. Този стереотип не може да бъде по-далеч от истината.

Да, някои жени искат отчаяно да са във връзка, но повечето са перфектно щастливи и сами. В тези модерни времена, силните жени навсякъде по света разчупват стереотипите, взимат живота си в собствените си ръце и живеят както им харесва.

Ако говорите с жени, на които не им пречи да са сами, ще намерите, че са много по-самоуверени и имат по-високо самочувствие от която ѝ да е тяхна позната, която е в романтична връзка. Защо?

Защото жените, на които не им пречи да са сами, са си самодостатъчни. Не им е нужен някой, за да се чувстват завършени. Живеят пълноценен и щастлив живот и без половинка.

Всяка от тези жени е различна. Някои от тях са сами, защото досега не са срещнали човек, който да им хареса и да отговаря на всичките им критерии. Други са свинкали да са сами и нямат проблем да останат такива. Някои от тях са били във връзки, в които толкова много са ги наранили, че никога не биха повторили това травмиращо извивяване.

Каквато и да е причината, жените, които избират да са сами, обикновено са изключително щастливи. Те са не плашат от уединението. Приятна им е собствената им компания и факта, че няма нужда да се тревожат за някой друг. Харесва им да остават насаме с мислите си.

За тези жени всеки момент е благословия, независимо с какво се занимават. Те приемат всичко в живота с отворени ръце – дори това, че нямат партньор до себе си.

Те нямат нужда да поговорят с някого за проблемите във връзката си. Те нямат нужда от нечия компания, за да ги допълва. Както казахме – те са си напълно самодостатъчни.

За тези жени да прекарат спокойна вечер вкъщи с чаша вино е по-привлекателно, от което и да е било събитие. От чиято и да е било компания. Не им пречи да отидат на ресторант и да се хранят сами или да отидат сами на кино.

Не им трябва човек, за да се чувстват сякаш живота им има значение.
Тези жени имат пълната свобода да преследват собствените си цели и мечти. Те хабят енергията си само за себе си. Те нямат нужда от никого. Те са наистина щастливи.

Източник: lifezone.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *