Categories
Красота

4 упражнения за дупе от моделите на Victoria’s secret

Винаги сме въздишали по перфектните тела на Жизел Бюндхен, Адриама Лима и другите дами от „компанията“. Разбира се, не е лоша идея да мечтаем за стегнати и оформени дупета и бедра, но е лоша идея да не правим нищо по въпроса. За да постигнете добри резултати, няма нужда да прекарвате дни и нощи във фитнеса. Ключът към успеха е постоянство и последователност, което означава, че и 15 минути са достатъчни, стига да са всеки ден. Ето кои са упражненията, които влизат в рутината на моделите на Victoria’s Secret.

1. „Старомодните“ клекове

Тук няма нищо специално – изправени сте, с ръце до тялото. Поставете глезена на единия крак върху коляното на другия. Когато клякате надолу, уверете се, че бедрата ви са успоредни на пода. Не се навеждайте напред, за да сте сигурни, че напрягате правилните мускули.

2. Повдигания от легнало положение

Легнете по корем и сгънете коленете си. Повдигнете единия крак възможно най-високо. Опитайте се да притиснете бедрата си към пода. Трябва да правите това упражнение бавно, като контролирате всеки един от мускулите си. Правете 15 повторения на всеки крак.

3. Клекове с подскоци

Скочете нагоре и се приземете в положение на дълбок клек, докосвайки пода с ръце. Дръжте гърба си изправен, за да включите подбедриците. Направете 20 повторения.
4. Нагоре и надолу

Застанете на колене и се облегнете на лакти. Повдигнете единия крак, така че да е успореден на пода и върнете в изходна позиция. Правете 20 повторения за всеки крак.

Източник: iwoman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *