Categories
Здраве

Тя отслабна с 30 кг само с едно елементарно правило!

Анджела е от Бразилия, но живее в Англия. Красавицата постига мечтаната промяна – да свали 30 кг от теглото си благодарение само на едно просто правило.

Историята на Анджела е вдъхновяваща за всички, които искат да отслабнат. За бразилката всички започва, когато се мести да живее в Англия. Тя стартира новия си живот с купища нездравословна храна и скоро в огледалото Анджела не вижда себе си, а една преждевременно затлъстяла жена.

Анджела води нездравословен живот с години. С времето тя започва да чувства непрестанна умора, а всяко движение се превръща в неимоверно усилие. Тя се чувства затворена в чуждо тяло, от което иска да се отърве.

Един ден Анджела отива на фризьор, без да знае, че животът ѝ ще се преобърне с краката нагоре. Коафьорът в студиото признава на младата дама, че години наред е страдал от наднормено тегло. Това изненадва Анджела, тъй като мъжът изглежда перфектно. Той ѝ признава, че е успял да отслабне до неузнаваемост с един прост трик.

Анджела внимателно изслушва съветите на фризьора. Още на следващия ден тя изцяло променя хранителните си навици. Бразилката се сбогува с традиционните английски fish and chips. От менюто изключва всички мазни и пържени храни и на тяхно място включва риба, филета и зеленчуци. Скоро тя отново започва да усеща вкуса на храните и се чувства лека като перце.

Отслабване

Младата жена започва да се храни на малки порции на всеки три часа. Резултатите не закъсняват. В кратък период от време тя сваля 20 кг. Това я амбицира и Анджела се записва на фитнес.

Освен това започнала и с дълги разходки, които постепенно преминали в бягане. Днес красавицата е 30 кг по-слаба и споделя, че всичко е първата крачка. Промяната в хранителните навици е най-трудна, но веднъж успеете ли да се преборите със себе си, отслабването е факт.

Източник: https://ezine.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *