Categories
Красота

Тенденции за есенен грим

Тенденции за есенен грим

Във времето на социално дистанциране съвсем забравихме за гримовете и прическите. Тъй като прекарваме повече време у дома, не полагаме усилени грижи за визията си и прибрахме тежките сенки и очните линии. Заложихме на нещо по-леко като червило и безцветен грим, за да проведем задължителния виртуален разговор с шефа си.

Козметичните ни продукти у дома вече са събрали прах, както и колекцията ни от дрехи и официални рокли. Настанихме се удобно в анцузи и пижами, а работата от вкъщи все повече взе да ни харесва. Все пак рестрикциите заради коронавируса бавно започнаха да се вдигат и животът се завръща към нормалното си темпо.

Това означава, че трябва да намерим онази любима наша чантичка, в която сме събрали всичките си гримове, и да я пуснем в употреба. Есента на 2020 година ни очаква с нови тенденции в красотата, които е добре да следваме, за да направим добро впечатление сред обществото. Все пак, всяко едно излизане изисква малко или повече грим.

Освен това гримирането е лесен начин, с който може да се избавите от скуката. Независимо дали ще го правите сами, или с приятелки, прекарването на един-два часа с четка в ръка е не само терапевтично, но и изключително приятно.

Ето какви ще са тенденциите в гримирането тази есен

Грим тип „дискотечни топки“

Независимо дали имате причина за празнуване, бляскавият грим винаги ще ви повдигне настроението. Известният гримьор Кейл Тетър препоръчва да сложите свежа основа върху лицето си, за да може очите ви да изпъкнат.

Как да си го направите: Не е задължително да използвате този грим само за партита. Може да седите у дома с вино в ръка и отново да изглеждате по този бляскав начин. След като сложите малко сияеща очна линия, завършете визията си с няколко акцента, които ще удължат окото ви.

Източник: Tialoto.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *