200 000 лева са откраднати от инкасо автомобила в Благоевград

0

Инкасо автомобил е бил нападнат и ограбен в Благоевград, предаде кореспондент на bTV. Нападението е извършено срещу инкасо автомобил, който излизал от гараж на площад „Гоце Делчев“ в града. Районът е отцепен от полицията.

Имало е и стрелба, като се съобщава за един прострелян. Това е около 52-годишен охранител, който рано тази сутрин е бил прострелян при опит да бъде извършен обир на инкасо автомобил, съобщи „Фокус“ като се позова на свой свой източник. Мъжът е прострелян в дясното бедро, като е преминал в малкия таз.

Приет е в благоевградската болница, като предстои да му бъдат извършени изследвания. Най-вероятно ще бъде настанен в хирургичното отделение.

Нападателите са използвали автоматично оръжие и са откраднали около 200 000 лева, включително и в различна валута, златни монети и злато на същата стойност.. Част от улиците, които се намират около банката, където е станал инцидент са оградени и не се допуска преминаването, както на автомобили, така и на пешеходци.

По наша непотвърдена информация в момента се издирват записи от видеокамери в района, в опит да бъдат идентифицирани тримата души, които около 06.31 часа тази сутрин нападат двамата охранители.

Полицейското присъствие е засилено в целия Благоевград.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.