Краткосрочно ползване на складове под наем

Краткосрочно ползване на складове под наем

1310
0
СПОДЕЛИ

Наличието на складови помещения за съхраняване на стоки е неотменно условие за работата на много компании – производствени и търговски. Не е тайна, че да се закупят или вземат складове под наем за дълъг период е скъпо. Освен това не е подходящ вариант за много от фирмите.

Това е особено неизгодно, ако помещението не се използва постоянно, а само от време на време. Например, когато е пристигнала пратка и трябва само да се натовари на друг транспорт, или просто трябва да се оформят документите, необходими за нейното експедиране до крайния получател.

Не по-малко актуално е вземането на складове под наем за краткосрочно ползване и в случаите когато се работи със стоки, които няма да се съхраняват дълго време. В този случай склада играе ролята на база за претоварване, където просто продукцията се предава на клиента.

Не рядко складовото помещение се използва по основното му предназначение само за няколко часа, а после отново е празно. В резултат на това собственика на стоката търпи сериозна загуба, защото разходите по заплащане на наема си остават.

Този проблем може да се реши с отдаване на складовете под наем за кратко време.

Временното съхраняване е също така организирано както и за дълъг период на съхранение. В база данни за складовите помещения има информация за възможните стоки за съхранение и условията за тях.

Важно условие е географското разположение. В повечето случаи правилния избор на складове под наем за временно съхраняване на стоката позволява да се намалят разходите не само по самото съхранение, но и транспортните разходи за продукцията.

Складовете, разположени в близост до магистрали, осигуряват лесно и бързо пристигане и заминаване на стоки и продукция.

За да се възползвате от услугата и наемете складово помещение, е достатъчно да намерите обява за краткосрочен наем и да се свържете със собственика, за да се обсъдят условията за сътрудничество.
За всяка фирма е важно да реши въпроса, свързан с краткосрочно или дългосрочно ползване на складове под наем.

За нормалното функциониране складовите помещения трябва напълно да съответстват на параметрите, търсени от фирмите – наематели. Това означава, че наемодателя трябва да осигури съвременни качествени пътища, товаро-разтоварна техника за бързо и качествено обслужване, както и всички условия, необходими за качествено и отговорно съхраняване на стоки и продукция.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273