Последни новини

0

Терасите са възможност да се чувства човек на открито, но за съжаление често се налага да бъдат усвоени поради недостатъчна жилищна площ или заради голямото замърсяване. Най-често се започва със зидане на тераси, за да се осигурят основите за по-нататъшното им усвояване. За да си осигурите срочно и качествено постигане на целта, е добре да се доверите на фирма, занимаваща се с усвояване на тераси. Тези фирми предлагат качествени услуги, защото разполагат с опитни професионалисти и с всякаква необходима техника и инструменти.

0

Много пъти се говори за звук и шум. Интересно е, че тези две понятия в един и същи момент могат да се възприемат по различен начин. Например, ако в къщи се гледа домашно кино с нормална височина на звука, то за хората, които гледат филма това е нормален звук, но ако някой чете книга – това е шум, който го дразни. Всеки от нас възприема звука като нещо нормално, ако носи полезна информация в дадения момент, при условие, че не превишава допустимия предел. Шум – това е нещо, което в дадения момент не носи полезна информация.

0

Макси модата започва да навлиза на нашия пазар от сравнително скоро. Тя се характеризира с предлагане на облекла, които са по-големи размери от обичайните, като размерите започват от XL и стигат до 5XL. Предлага се особено богат асортимент от дрехи, дело на чуждестранни, а напоследък и на български текстилни фирми.

Навлизането на макси модата се налага поради нарастващите показатели на хора с увеличено наднормено тегло, за които е немислимо лесно да намерят дрехи, отговарящи на техните по-специфични размери. Това покачване на показалите според учените се дължи на всекидневния стрес, на депресии, на неправилно хранене с джънк храни, както и на някои здравословни проблеми, а при дамите специално по време на бременност и след раждане. Имено това налага създаването на макси модата, която предлага удобни дрехи със специално изработени кройки, изпълнени от еластични и приятни на допир материи за по-пълните хора.

0

Мислите за романтичен подарък на своята любима, който да има своята стойност и значение – направете своя избор от голямото разнообразие на златни медальони.

Като поднесете такова украшение, вие красноречиво ще заявите своите сериозни намерения и ще направите на любимата приятна изненада.

Елегантното бижу, избрано от каталога на някой онлайн магазин, ще подчертаят не само красотата на гърдите и изящната линия на шията на прекрасната дама, но ще засвидетелства дълбоко и искрено чувство.

0

Данните могат да бъдат най-ценния актив на една компания!
Разбираме, че информацията на нашите клиенти е от решаващо значение за техния бизнес. Данните се нуждаят от сигурен, надежден дом, който ще расте заедно с разрастването на компанията. Вече повече от 10 години ние предоставяме инфраструктура за много компании В България и по целия свят.
Предвиждането на бъдещите нужди на нашите клиенти е вградено в екосистемата на центрове ни за данни.

Разширяването на бизнеса в световен мащаб е по-бързо от всякога и непрекъсната свързаност е от решаващо значение за растежа му. Клиентите ни очакват от нас резервно захранване с непрекъснато връзка към стотици доставчици на услуги, както и най-високото ниво на сигурност, което като доставчиците на колокация в център за данни сме способни да осигурим.

Какво да очакват клиентите ни
Нашите клиенти в областите ИТ-хостинг, медии, оператори на мрежови услуги, предприятия, образование и здравеопазване могат да очакват 99,999% непрекъсната работа, строга охрана и най-високи стандарти, както и инфраструктура, постоянна връзка и обслужване на клиенти. Те са спокойни, защото са уверени, че данните им са защитени 24/7/365.

Ние предлагаме този вид услуги:
Частни пространства в център за данни
Много компании искат специално, адаптивно, цялостно решение в центъра за данни. Нашите съоръжения за колокация включват както специализирани пространства така и инженери в подкрепа на вашия екип за изработване и изпълнение. Вие управлявате мощността си и контролирате околната среда и връзката с много високо ниво на поверителност, сигурност и гъвкавост, както и разполагате със специални опции на инфраструктурата за максимален контрол.

Клетки за колокация
По-самостоятелно, сигурно и рентабилно споделено пространство алтернатива на споделеното пространство. Клетката дава на клиентите възможност за сигурно разполагане на сървърите в метална клетка, индивидуален оторизиран достъп чрез редица възможности, включително ключови брави и / или картов достъп със или без биометрични данни.

Споделено пространство за колокация
Избирате от няколко опции за колокационни услуги, съответстващи на вашите нужди. Споделеното пространство е финансово ефективно решение за разполагане на ИТ оборудване в отделни затворени шкафове. Вашите шкафове, предоставени от нашата компания или от вас, са достъпни 24 х 7 само за упълномощен персонал с потвърдена сигурност.

0

След продължително ползване на канализацията се появява нужда от нейното почистване. Трябва да се почистят тръбите от образуваните налепи, които в определен момент запушват отвора на тръбите и пропускливостта им намалява.

0

В древна Гърция астрологията е била една от най-бързо развиващите се науки. Хората са отправяли поглед и надежда в небосклона и са разчитали на дребни знаци, които съдбата им изпраща като предзнаменования за щастие, богатство и любов. Така се зараждат първите астрологични карти. Те надскачат рамките на общ анализ на звездното небе и се пренасят в лични любовни хороскопи. От там се заражда известният и в наши дни метод – синастрия.

0

 Онлайн кредити са отлично решение, когато изникват непредвидени обстоятелства и личните ви финанси не стигат. Да, може би ще си помислите, че е по-добре да помолите за помощ близките ви и приятелите. Това донякъде е така, но не забравяйте, че не всички ще могат да ви услужат със сума по-голяма от 150-200 лева, а и така рискувате да развалите отношенията си, ако не успявате да върнете парите навреме.

Съвременният онлайн кредит е лесен и бърз начин да се снабдите с необходимата ви сума пари за няколко минути, като освен това няма да ви е нужен гарант. Всичко става за до 1 час и няма да се налага да чакате с дни, за да разберете дали сте одобрени или не. Единственият минус на този вид заем е лихвата, а именно тя е по-голяма в сравнение със стандартните кредити от банките. Ако досега не сте теглили онлайн кредити, тогава имате и още един плюс, а именно че част от небанковите институции предлагащи този вид заеми ще ви предложат да вземете първия си кредит с 0% лихва.

Бъдете предпазливи и винаги разучавайте условията, при които вземате пари на заем, защото има и доста некоректни фирми на пазара и всяка една грешка може да ви струва много скъпо. По-добре 5 пъти питайте за лихвите и условията по договора, отколкото след това да попаднете в неприятна ситуация. Помнете и това, че ако сте нов клиент тогава ще имате горна граница при отпускането на дадения онлайн кредит.

И не на последно място по-важност, имайте предвид че колкото по-дълъг е срока на връщане на сумата, то толкова по-висока ще бъде върната сума от вас, тъй като лихвата най-често е седмична или месечна. Във всеки един случай, ако сте внимателни и изберете коректна небанкова институция, тогава ще можете лесно да решите проблемите си с финансите, а също така и да върнете заема след това.