Последни новини

0

Оригиналните килими с ръчна изработка се славят повече от столетие. Те се считат за изключителна украса на всеки интериор. Днес на пазара е представен огромен асортимент от различни покрития за под. Разбира се, че това е добре, но за много потребители, нямащи опит в тази работа, да се направи правилния избор е много трудно.

0

За ремонт на покриви трябва да се избира подходящо време –топло, без дъжд и мъгла. Преди започване на ремонта е необходимо да се направи внимателен преглед на покрива, да се огледа носещата конструкция. Работата по ремонта или смяната на конструкцията на покрива се изпълнява по участъци с подготвени всички материали. Разкрития покрив трябва така да се разчита, че до края на работния ден разкрития участък да се покрие с новия материал.

0

Интериорните врати са завършващ елемент на интериора в жилището. Много често обаче ни се иска да направим по-свежо и колоритно нашето място, където ни е най-добре, защото сме със семейството си. Така ние реших в нашето жилище интериорните врати да са цветни в коридора, за да го освежим. Апартаментът е стар и коридора е от тези дългите, в които имаш чувството, че влизаш в болница. И така – решението е взето.

0

Почистването на мазето и тавана винаги са проблем за собственика. Преди всичко това е свързано със загуба на много време, през което може да се свърши нещо по-стойностно. Само като си помисли човек колко години е отлагана тази работа и веднага има отговор – може още да почака. Все пак идва такъв момент, в който повече мазето нищо не може да събере и тогава се замисляме.

0

Имаме прекрасна книжарница на оживена централна софийска улица, една от най-големите и оборотните книжарници в града. Особено през зимата, когато навън е студено, много хора влизат вътре, не само за да си вземат някоя книга и да се осведомят за новоизлезли тиражи, но и да се постоплят в приятна атмосфера.

0

Голям проблем изниква, когато в един дом или офис се появи проблем с канала, тоест когато той се запуши, защото няма как да се отлага отпушване на каналите. За тази цел е наложително първо да се опитаме да направим някои неща сам сами, и ако те не дадат никакъв резултат, чак тогава да се обърнем към услугите на специализирани ВиК фирми за отпушване на канали.

0

Терасите са възможност да се чувства човек на открито, но за съжаление често се налага да бъдат усвоени поради недостатъчна жилищна площ или заради голямото замърсяване. Най-често се започва със зидане на тераси, за да се осигурят основите за по-нататъшното им усвояване. За да си осигурите срочно и качествено постигане на целта, е добре да се доверите на фирма, занимаваща се с усвояване на тераси. Тези фирми предлагат качествени услуги, защото разполагат с опитни професионалисти и с всякаква необходима техника и инструменти.

0

Много пъти се говори за звук и шум. Интересно е, че тези две понятия в един и същи момент могат да се възприемат по различен начин. Например, ако в къщи се гледа домашно кино с нормална височина на звука, то за хората, които гледат филма това е нормален звук, но ако някой чете книга – това е шум, който го дразни. Всеки от нас възприема звука като нещо нормално, ако носи полезна информация в дадения момент, при условие, че не превишава допустимия предел. Шум – това е нещо, което в дадения момент не носи полезна информация.